+387 39 835 000       Ljubuški, Bosna i Hercegovina

Svečano otvorenje hotela Bigeste

"Danas je dan kada otvaramo naš hotel koji će biti nova zvijezda na ugostiteljskom nebu naše Hercegovine. Naravno u ovom trenutku konačno krećemo s radom, priveli smo cilju ono što smo očekivali dugo, te je došao ovaj dan. Večeras je naša fešta, a ujutro krećemo s radom“, rekao je direktor hotela Stjepan Primorac te dodao da su 34 obitelji iz Ljubuškog i 4 iz Čapljine riješili osnovna egzistencijalna pitanja kroz zapošljavanje u hotelu.

Hotel ima četiri zvjezdice, s 22 sobe i 40 ležajeva. Svečana dvorana je višenamjenska dvorana koja se pokretnim pregradama može pretvoriti u četiri zasebna prostora, koji u isto vrijeme mogu pružati različite usluge, a sama svadbena dvorana može primiti ukupno 420 do 430 gostiju. U sklopu hotela su smještana i dva restorana s vrhunskim jelovnicima za svaku prigodu, gradska kavana s velikom vrtnom terasom, salon za masažu, te niz poslovnih prostora različitih sadržaja.

„Pripadam generaciji kojoj je u mladosti hotel bio omiljeno mjesto druženja, pa mi je danas obaveza činiti sve da Ljubuški postane ljepši i uređeniji te postane kutkom ugodna življenja. Stoga sam kao i mnogi od vas danas sretan i zahvalan investitoru Unitrade na ovoj značajnoj investiciji, na novom sadržaju u našem gradu i na novim radnim mjestima. Iskreno čestitam svima koji ovdje nađoše radna mjesta. Čestitam gospodine Primorac, čestitam firmi Unitrade, uz želju da svi koji budu koristili usluge ovog objekta ovdje nađu kutak za odmor, opuštanje, dobar zalogaj i da požele doći ponovno“, rekao je načelnik općine Ljubuški Nevenko Barbarić te proglasio hotel otvorenim.

Humački gvardijan fra Dario Dodig je blagoslovio hotel te mu je tom prilikom direktor hotela uručio vrijednu donaciju od 10 000 KM, kao pomoć samostanu i župnoj zajednici.

Objavljeno: 12.5.2018. 12:52:50

Novosti

Doček Nove godine u hotelu Bigeste Održan I. Festival kreativaca „Živi i stvara u Ljubuškom“ Hotel Bigeste vas poziva na "Dan otvorenih vrata" Održana maturalna zabava 51. generacije Gimnazije Ljubuški Svečano otvorenje hotela Bigeste Osnovne informacije Bigeste d.o.o.   Hrvatskih branitelja 69, Ljubuški
  +387 39 835 000
  info@hotelbigeste.ba
ID broj: 4272306100003
PDV broj: 272306100003
Raiffeisen bank 161 020 0059670036
Značajke hotela   Recepcija 0-24
  2 restorana i café bar
  Multifunkcionalni kongresni centar
  Garaža i vanjski parking
  Salon za masažu
  Rent-a-car usluge
Prijavite se na naš Newsletter. Povremeno ćemo vas obavještavati o našim novim događajima i ponudama.