+387 39 835 000       Ljubuški, Bosna i Hercegovina

Održan I. Festival kreativaca „Živi i stvara u Ljubuškom“

Kreativni i urbani događaj u Ljubuškom vodila je Bjanka Medić, a svojim dolaskom su uveličali i podržali profesor odnosa s javnošću i jedan od vodećih hrvatskih komunikacijskih stručnjaka dr. sc. Božo Skoko, zajedno sa suprugom, mag. nov. Martinom Pandžić Skoko, dugogodišnjom uspješnom direktoricom sajma Fashion.hr Industrija, a trenutno profesoricom na Edward Bernays Visokoj školi za komunikacijski menadžment.

Moda, komunikacija i kreativnost je dugogodišnje područje istraživanja Martine Pandžić Skoko koja je kreativnim dušama poručila: „Drago mi je što djelujete i što vas vidim u ovako velikom broju. Ono što želim reći je to da vam čestitam od srca što ste se okupili, budite i dalje kreativni, hrabri i, naravno, tražite pomoć onih koji mogu pomoći u realizaciji vaših projekata.“

Prema riječima dr.sc. Bože Skoke, Ljubuški je nadaleko poznat sa svojim prirodnim ljepotama, sa svojim kulturno povijesnom baštinom te danas živi svoju kreativnost, svoju inovativnost i nudi nešto novo i time postaje pravi kreativni brand.

Interesi kreativaca koju su se predstavili na festivalu su raznoliki, a cilj im je jedinstven, ponuditi tržištu vrijednosti u koje su utkali svoje znanje i umijeće dajući novom proizvodu osobni pečat i samim time i dodanu vrijednost. Njihove teme i materijali kreću se zaista u širokom rasponu, a osnova im je priroda; od cvijeta iz vrta, zrake sunca, prirodne tkanine i kože do zalaska sunca, pokreta, osmijeha i zvuka.

Na festivalu su sudjelovali Beemara, Božana Matić, Foto klub Fokus Ljubuški- Perica Biško, Glazbena škola Ljubuški, HELENAS. BIH, Josipa i Zlatko Medić, Klub kulture “Libuša”, LOLA.tees, PEEK A BLOOM i Tamara Herceg.

Objavljeno: 10.8.2018. 13:00:30

Novosti

Doček Nove godine u hotelu Bigeste Održan I. Festival kreativaca „Živi i stvara u Ljubuškom“ Hotel Bigeste vas poziva na "Dan otvorenih vrata" Održana maturalna zabava 51. generacije Gimnazije Ljubuški Svečano otvorenje hotela Bigeste Osnovne informacije Bigeste d.o.o.   Hrvatskih branitelja 69, Ljubuški
  +387 39 835 000
  info@hotelbigeste.ba
ID broj: 4272306100003
PDV broj: 272306100003
Raiffeisen bank 161 020 0059670036
Značajke hotela   Recepcija 0-24
  2 restorana i café bar
  Multifunkcionalni kongresni centar
  Garaža i vanjski parking
  Salon za masažu
  Rent-a-car usluge
Prijavite se na naš Newsletter. Povremeno ćemo vas obavještavati o našim novim događajima i ponudama.